Turk Residence

Client
Turk Residence

Victor Idaho

Landscaping

Patio

Flower beds

Shrubs

Water Feature

Owners wanted to hear the sound of water and enjoy a waterfall. They did not, however, want a pond at the end of their water feature.

Residential Construction

Owners wanted to hear the sound of water and enjoy a waterfall. They did not, however, want a pond at the end of their water feature. Trail Creek Nursery buried a large container underground to collect and recirculate the water. Along with strategically placed trees to screen neighbors, their backyard felt like they were the only house for miles.

turk-trail-creek-nursery

Landscape Features

RESOLUTION

Waterfall

TOTAL FILES

Pondless Water Feature

RESOLUTION

Buried Water Storage Container

TOTAL FILES

Tree Screen

MAKE THE MOST OF YOUR LANDSCAPE

Growing hardy mountain plants since 1979